永发信息网

(共5小题:每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。If you do not use your arms or

答案:2  悬赏:40  手机版
解决时间 2021-02-11 11:02
(共5小题:每小题2分,满分10分)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
If you do not use your arms or your legs for some time, they become weak; when you start using them again, 1 . Everybody knows this, and nobody would think of questioning this fact. Yet there are many people who do not seem to know that the memory works in the same way. When someone says that he has a good memory, he really means that he keeps his memory in practice by exercising it regularly, either consciously or unconsciously. 2 , he really means that he does not give it enough opportunities to become strong. The position is exactly the same as that of two people, one of whom exercise his arms and legs by playing tennis, while the other sits in a chair or a motor car all day.
If a friend complains that his arms are weak, 3 . But if he tells us that he has a poor memory, many of us think that his parents are to blame, or that he is just unlucky, and few of us realize that it is just as much his own fault as if it was his arms or legs that were weak. Not all of us can become extremely strong or extremely clever; but all of us can, if we have ordinary bodies and brains, improve our strength and our memory by the same means—practice.
Have you ever noticed that people who cannot read or write usually have better memories than those who can? 4 ? Of course, because those who cannot read or write have to remember dates, time and prices, names, songs and stories; so their memory is the whole time being exercised.
5 , learn from the poor; practice remembering.A.So if you want a good memoryB.When someone else says that his memory is poorC.When someone else says that he is poor in healthD.Why is thisE. What is this
F. we know that it is his own fault
G. they slowly become strong againG
最佳答案
(答案→)G 解析:本文分析了为什么有些人有很好的记忆力,而有些人却不是这样。【小题1】G 根据前句If you do not use your arms or your legs for some time, they become weak如果不使用胳膊和腿,会变得虚弱。也就是说如何经常使用,就会变得强壮。故G项正确。【小题2】B 根据前句When someone says that he has a good memory…;可知这句应该使用有人说他的记忆力较差的时候的具体的情况,故B项正确。【小题3】F 根据前一句If a friend complains that his arms are weak,你可以说这是他的错,缺少锻炼,故 F项符合上下文。【小题4】D 根据下句Of course, because those who cannot read or write have to remember dates说明是对这问句的回答,故D项符合上下文。【小题5】A 根据下句learn from the poor; practice remembering.说明我们要像那些记忆不好的人学习,也就是如果你想有很好的记忆力的要求之下。
全部回答
我也是这个答案
我要举报
如以上问答信息为低俗、色情、不良、暴力、侵权、涉及违法等信息,可以点下面链接进行举报!
大家都在看
可怜夜半虚前席
2017年职业药师需要社保吗
如果平均沪市有2万元股票申购新股时能一下申
车盆坝怎么去啊,有知道地址的么
检查尿常规,血常规正常,为什么医生说我是尿
the approach is to tap renewable resource
天乐副食店地址有知道的么?有点事想过去
我国西北边疆位于哪里
中姚庄在什么地方啊,我要过去处理事情
能否把还没加我微信的人屏蔽掉?
【我想哭但是哭不出来】我想哭但是、却哭不出
丫丫百货这个地址在什么地方,我要处理点事
三星I9220和天语T568有什么区别
有谁知道天猫上的“魅族官方旗舰店”可靠吗?
袜品地址在哪,我要去那里办事
推荐资讯
成都到都江堰蒲阳怎么坐车
商业银行不得向关系人发放()。A.信用贷款B.担
【kw7124】kw7124求完整的全部的
新街口组合,所有禁歌在哪下载?
kindle官翻机质量怎么样
建设银行龙信用卡没钱,四年没用还需要办退卡
甲、乙、丙三个数的比是5:3:4,甲数是20,乙
小狗两个月断尾断到一半还没断掉发黑
想问下,小狗D521B的原价多少?听说现在399元
新佳空调制冷一站式服务中心地址有知道的么?
为什么我的电脑上不了网 但是能玩游戏
若对急性心肌梗死患者行其他疾病的择期手术,
正方形一边上任一点到这个正方形两条对角线的
阴历怎么看 ?