永发信息网

阅读理解Itisnaturalthatyoungpeopleareoft

答案:2  悬赏:80  手机版
解决时间 2021-01-03 10:53
阅读理解 It is natural that young people are often uncomfortable when they are with their parents. They say that their parents don’t understand them. They often think that their parents are out of touch with modern ways: that that they are too serious and too strict with their children; and they seldom give their children a free hand.It is true that parents often find it difficult to win their children’s trust and they are easy to forget how they themselves felt when young.For example, young people like to act right away without much thinking. It is one of their ways to show that they have grown up and they can face any difficult situation. Older people worry more easily. Most of them plan things ahead, at least in their minds, and do not like their plans to be upset by something unexpected.When you want your parents to let you do something, you will have better success, if you ask before you really start doing it.Young people often make their parents angry with their choices in clothes, in entertainment and in music. But they do not mean to cause any trouble; it is just that they feel cut off (隔绝)from the older people’s world, into which they have not yet been accepted. That’s why young people want to make a new culture of their own. And if their parents like their music of entertainment or clothes or their ways of speech, this will make young people especially happy. Sometimes you are so proud of yourself that you do not want your parents to say “yes” to what you do. All you want is to be left alone and do what you like. It is natural enough, after being a child for so many years, when you were completely under your parents’ control. If you plan to control your life, you’d better win your parents over and try to get them to understand you. If your parents see that you have a high sense of responsibility, they will certainly give you the right to do what you want to do.1.This article is particularly written for ____.A.parentsB.both parents and their childrenC.young peopleD.teachers2.According to the text, young people tend to _____.A.ask for advice before they really start to do anythingB.doing things without thinking carefully aheadC.be very strict with themselvesD.think in the same way as their parents do3.Young people like to have clothes, entertainment and music in their own way, because___.A.they want to make their parents angrilyB.they try to get their parents into troubleC.they want to try on something new and look different from than older peopleD.they know they are clever than the older people4.According to the text, young people want to make a new culture of their own, because ___.A.they don’t feel they belong to the world of older peopleB.they do not want to get into troubleC.they feel they are cleverer than the older peopleD.they want to show they have grown up5.If a young man plans to control his own life, it’s better for him to ____.A.do everything according to his own wishB.do everything the way his parents doC.do everything under his parents’ controlD.do everything with a high sense of responsibility
最佳答案
CBCAD解析文章讲述的是年轻人不喜欢和他们的父母在一起,认为父母们不理解他们,作者对此现象进行了分析,并对年轻人提出了一些中肯的建议。1.推理判断题。根据文章中多次用到了your parents 可知,是写给年轻人看的。2.事实细节题。根据第三段young people like to act right away without much thinking可知,3.推理判断题。根据第五段 they do not mean to cause any trouble; it is just that they feel cut off (隔绝)from the older people’s world, 可知。年轻人并是不想制造麻烦,他们只是感觉跟年级大的人不在同一个世界里,与他们不同。4.推理判断题。根据第五段 they do not mean to cause any trouble; it is just that they feel cut off (隔绝)from the older people’s world, into which they have not yet been accepted.可知。5.事实细节题。根据最后一段可以得出。
全部回答
你的回答很对
我要举报
如以上问答信息为低俗、色情、不良、暴力、侵权、涉及违法等信息,可以点下面链接进行举报!
大家都在看
计算机电源一般哪个牌子的比较好?
乐心运动这个手机软件如何注册
单选题上世纪70年代末,广东物质供应匮乏,“
刷牙效果不明显怎么办?
吉利博越的全景天窗不能打开吗
若点P(a,3)与Q(-2,b)关于坐标原点对称
如何查询个人名下有多少张银行卡
单选题防止食品腐败可以采用许多不同的方法,
梦见死去五年的爸爸在煮鱼,然后突然停电了
单选题Anursemustbe______at_______sic
能放视频的收音机多少钱一台
- Would you like to go for a picnic with
可以自己制作一首彩铃吗???要怎么做?
单选题________mysurprise,Tompassedthe
英语单词交流讨论怎么写?
推荐资讯
重庆到宜宾走哪条高速
windows 安装出现错误。请验证安装源是否可访
平面内,下列命题为真命题是A.经过半径外端点
《中国彩民行为网络调查》显示,目前我国2亿
据图(模拟膈肌的运动示意图)完成下列各题:
下列关于基因的说法中,错误的是A.基因的化学
雅马哈巧格化油器 换一个多少钱 原装的。、
下列关于Cl和Cl-两种粒子的判断中,正确的是A
阅读:“发财”与“生财”发菜产自内蒙古、宁
校园与社会的具体区别是什么? 感到好迷茫 好
五千瓦电气单项电,用多大安的开关
巴适是什么意思?
正方形一边上任一点到这个正方形两条对角线的
阴历怎么看 ?