永发信息网

During the 19th century, scientists found that when certain parts of the brain of a person

答案:2  悬赏:20  手机版
解决时间 2021-01-02 22:57
During the 19th century, scientists found that when certain parts of the brain of a person were hurt, he would lose the power of doing certain things. And so people thought that each part of the brain does a different job. But modern research has discovered that this is not so, for it is not easy to show exactly what each part of the brain does.
In the past fifty years there has been a great increase in the amount or research done on the brain. Scientists have found out that the way the brain works is not so simple as people in general may think. Chemists tell us that about 100,000 chemical changes take place in the brain every second. Some recent researches also suggest that we can remember everything that happened to us. We may not be able to think of the things we have heard and seen but it is kept there in the store-house of the human mind. Earlier scientists thought that the power of one’s brain got weaker and weaker as one grows older. But it is plenty of exercise, it keeps its power. It is now thought that is not true. As long as the brain is given plenty of exercise, it keeps its power. It has proved that an old person who has always been active in the mind has a quicker mind than a young person who has done physical work without using much of his brain.
【小题1】In the last century, scientists found that a person would lose the power to do certain things .A.when he got weaker in healthB.if certain parts of his brain were hurtC.after he did a quite different jobD.when he grew older【小题2】Scientists today are still unable to show exactly .A.what each part of the brain is doingB.how many chemical changes take place in the brain each secondC.whether each part of the brain does the same jobD.which part of the brain is the most important【小题3】It has been found that one’s brain usually works .A.faster when he is oldB.a little now and a little thenC.in a very simple wayD.without any rest all day long【小题4】Which of the following is NOT true according to the text?A.Scientists are working hard at the researches on the brain.B.As many as six million chemical changes take place in the brain every minute.C.A young man doing physical labor is sure to have a much slower mind.D.Even an old man has a quick mind only if his brain is given much exercise.【小题5】The more work we give our brains, .A.the less result we will gainB.the more work they are able to doC.the weaker their power will getD.the more tired they will feelB
最佳答案
(答案→)B 解析:本文介绍了如果给我们的大脑足够的练习,人的大脑就会做更多的事情,而且这个不会随着年龄的变化而变化。【小题1】B 细节题。根据文章第一段1,2行During the 19th century, scientists found that when certain parts of the brain of a person were hurt, he would lose the power of doing certain things.说明当人的大脑的一部分损坏的时候,身体的一部分的功能也失去了。B正确。【小题2】A 细节题。根据第一段最后2行But modern research has discovered that this is not so, for it is not easy to show exactly what each part of the brain does.说明现在的科学家还没有彻底搞清楚这样的问题,故A正确。【小题3】D 推理题。根据第二段3,4行Chemists tell us that about 100,000 chemical changes take place in the brain every second.说明人的大脑每秒钟都在运行,没有休息的时间。故D正确。【小题4】C 细节题。根据文章最后3行It has proved that an old person who has always been active in the mind has a quicker mind than a young person who has done physical work without using much of his brain.说明如果不运用脑子来思考,那么一定会思维缓慢。如果用脑子思考了,就会思维迅速。故C项的说法不准确。【小题5】B 推理题。根据文章倒数3,4行As long as the brain is given plenty of exercise, it keeps its power.说明如果我们给我们的大脑足够的练习,那么我们的大脑就会做更多的事情。故B正确。
全部回答
就是这个解释
我要举报
如以上问答信息为低俗、色情、不良、暴力、侵权、涉及违法等信息,可以点下面链接进行举报!
大家都在看
高邮市周巷派出所地址在哪?我要去那里办事
单选题物体沿直线运动,每min通过的路程是15m
泓日语怎么说
高邮市横泾派出所地址在什么地方?想过去办事
如何打开计算机注册表
单选题_____andcaughtthemouse.A.Upthecat
地震来临之前有什么预兆?
高邮市郭集派出所办公地址在什么地方?我要处
如果A=2×5×7??B=2×3×5??那么A和B的最大公
单选题美国前总统克林顿任期内来华访问时,曾
子曰:“我未见好仁者,恶不仁者。好仁者,无
-------I’m afraid I will fail my math tes
安娜学姐,出自那部动漫
阅读理解DEPARTMENTOFHEALTHHONGKONGIMPORTAN
高邮市天山派出所在什么地方啊,我要处理点事
推荐资讯
根据汉语提示完成句子,每空一词(5分)【小
如何与上大学的孩子交流,不知应该说点什麽。
赞美母亲的名言或诗句
单选题2011年5月23日,首都各界纪念西藏和平
单选题当前,假冒伪劣产品的泛滥已成为我国社
东莞市沙田交警大队位置在什么地方啊,我要过
单选题找出划线部分读音与其他三个不同的单词
2005感动中国十大人物阅读答案
加油站(899乡道)地址有知道的么?有点事想过
美国大学研究生专业中与国内自动化专业关系密
合肥找工作 到哪个网站好
近些年来,我国加强了同亚非国家的经济合作。
正方形一边上任一点到这个正方形两条对角线的
阴历怎么看 ?