永发信息网

Choose the best answer(根据短文内容,选择最恰当的答案)Newcastle is beginning to draw tourists from all co

答案:2  悬赏:20  手机版
解决时间 2021-01-03 21:02
Choose the best answer(根据短文内容,选择最恰当的答案)
Newcastle is beginning to draw tourists from all corners of Europe. It’s one of the fastest developing cities in the United Kingdom. It is said most visitors come here to see the famous soccer team play. The mood of the locals is often changed by the success or failures of the local team.
Newcastle’s most popular place is the Gate. It’s in the center of the city and has many attractions including bars, restaurants, sports bars, pubs and so on. During a home game it becomes a real home to happiness.
Culture and local history lovers can make their dreams come true by taking one of the local city tour buses. They come and leave every few minutes and stop at all the important historical sites in the city. Also the seats and the environment on the buses are comfortable. It’s the best way to see the city without tiring yourself out or getting cold. Places such as the Hancock Museum and Millennium Bridge are must-see attractions. But be careful if you’re short of time, Newcastle is a big place. So you should be prepared to kill a few hours on one of these buses.
If you want to watch the local team play soccer in the St. James Park, remember to book a ticket as early as possible. The locals are crazy soccer fans, and you’ll find it hard to get a ticket if you don’t wait in the queue early.
As you can see, Newcastle is a fantastic city with so much to be offered and so many things to see. You’re sure to have a wonderful time here!
【小题1】From the passage we know Newcastle is most famous for its .A.soccer teamB.city restaurantsC.rich cultureD.historical sites【小题2】If you want to learn about the history and culture of Newcastle, you .A.can go to the GateB.can take a city tourC.must go to St James ParkD.must drive a car【小题3】The underlined word “They” in Para 3 refers to .A.history loversB.historical sitesC.city tour busesD.culture lovers【小题4】Which place is not in Newcastle? A.St. James ParkB.The Hancock MuseumC.the GateD.the Tower Bridge【小题5】What can we learn from the passage?A.Tourists will enjoy delicious food and have a good time in the Gate.B.It’s usually easy to get a ticket for a local soccer team play.C.Many world famous soccer matches are held in Newcastle every year.D.Newcastle is a very small city with many famous attractions.【小题6】The author wrote this passage mainly in order to .A.introduce the culture and history of NewcastleB.tell people the popularity of soccer teams in NewcastleC.introduce the characters of people in NewcastleD.encourage people to visit NewcastleA
最佳答案
(答案→)A 解析:【小题1】细节题:从第一段的It is said most visitors come here to see the famous soccer team play. 说明是以足球队著名。选A。【小题2】细节题,从文章的第三段Culture and local history lovers can make their dreams come true by taking one of the local city tour buses. 说明可以周游城市了解它的历史和文化。选B。【小题3】排除题:从文章的第三段They come and leave every few minutes and stop at all the important historical sites in the city.看出每几分钟离开到达的应该是公共汽车。选C。【小题4】这题可以用排除法做,A项在第四段出现了,B项在第三段出现了,C项在第二段出现了,只有D没有出现。【小题5】推理题,从第二段的It’s in the center of the city and has many attractions including bars, restaurants, sports bars, pubs and so on. During a home game it becomes a real home to happiness.提到了饭店,酒吧等,都可以让人们玩得开心。选A。【小题6】主旨题:文章最后一段点题As you can see, Newcastle is a fantastic city with so much to be offered and so many things to see. You’re sure to have a wonderful time here! 说明是吸引游客来Newcastle,故选D。
全部回答
回答的不错
我要举报
如以上问答信息为低俗、色情、不良、暴力、侵权、涉及违法等信息,可以点下面链接进行举报!
大家都在看
自己很重要的秘密被别人知道了,我现在很难堪
开窗金线防伪纸,金线是用什么设备弄上去的。
摘抄五个写人的记叙文开头
如图是两种元素在元素周期表中的信息和4种粒
滴滴打车买什么车好
单选题食品包装中经常用到铝箔.铝材能制成铝
Nearly all educators believe that a challe
110kV 3×63MVA变电站 大概多少钱
单选题减少酸雨产生的途径可采用下列措施中的
单选题一批电阻的阻值ξ服从正态分布N(1000,
认识的本质是A. 人脑对客观存在的反映B. 主体
创维彩电21T88AA满屏回扫线且屏幕跳闪、上1/6
绝对值相等的两个数在数轴上对应的两个点的距
高处作业需要注意哪些安全注意事项
蒙山县财政局地址有知道的么?有点事想过去!
推荐资讯
---CanIseeyournewpen? ---________.A.Yes,yo
自治旗是什么意思,中国的三个自治旗在哪里
2013年6月6日,以“民族地区跨越发展与法治保
请问,000717请朋友们帮忙[408元满仓,心里一点
单选题下列说法中正确的是A.质量与重力成正比
驾车占用公交车道怎么处罚,在多少天内必须接
火车匀速通过隧道时,火车在隧道内的长度y(
为什么win8microsoft账户修改名字后电脑上账
形容轻松的词语
the cat(which who)is climbing the tree,is
下列属于国家一级保护动物的一项是A.大熊猫、
三支一扶工资多少 40分
正方形一边上任一点到这个正方形两条对角线的
阴历怎么看 ?