永发信息网

The day of my holiday arrived, but I wasn’t looking forward to it. I had little money and

答案:2  悬赏:0  手机版
解决时间 2021-03-27 16:45
The day of my holiday arrived, but I wasn’t looking forward to it. I had little money and had only been able to afford to stay with my Aunt Rosa in Spain. So, I wasn’t really excited as I knew exactly what it was going to be like: lots of noisy cousins , and Aunt Rosa begging me to take her for a ride.
After I had checked in, I made my way slowly to the departure gate. As I was waiting to board the plane, I kept thinking about my ideal holiday destination: Jamaica, with its long, sandy beaches and crystal clear water.
As soon as the plane took off, I fell fast asleep and only woke to the sound of the announcement: “Ladies and gentlemen, please fasten you seat belts, as we will shortly be landing in Kingston.” I froze in my seat. Was I dreaming? Kingston? Jamaica? I had boarded the wrong plane!
Immediately after the plane landed, I explained the situation to the authorities. It seems there were also three other passengers heading for Spain. Apparently it had been the airline’s fault, since the flight numbers for Spain and Jamaica were exactly the same! Therefore, with no flight back to London for a week, the airline had no choice but to pay for our stay.
So there I was, lying on the beach, enjoying the music and the marvelous food of Jamaica! As for Aunt Rosa, I suppose she just had to live without me!
【小题1】Why did the writer choose to spend her holiday with her aunt in Spain?A.She missed her cousins very much.B.Her aunt begged her to go there.C.She could hardly afford any better trip.D.Spain was her ideal destination.【小题2】In the story, the writer ended up .A.flying to London immediatelyB.heading for Spain from JamaicaC.complaining to the authoritiesD.enjoying a free beach holiday【小题3】Which of the following might be the best title of the passage?A.A Lucky MistakeB.A Terrible AdventureC.A Nice DreamD.A Well-Planned TripC
最佳答案
(答案→)C 解析:文章大意:作者没有太多的钱,不得不乘飞机到阿姨家度假。结果由于机场的原因作者登错了飞机,到了作者梦寐以求的地方,作者享受了一次免费的旅行。【小题1】C细节理解题。根据文章第一段:I had little money and had only been able to afford to stay with my Aunt Rosa in Spain.可知他付不起更好的旅行。故C正确。【小题2】D推理判断题。根据最后一段及倒数第二段最后一句Therefore, with no flight back to London for a week, the airline had no choice but to pay for our stay.可知作者享受免费的海边假日。故D正确。【小题3】A主旨大意题。根据全文大意可知作者没有太多的钱,不得不乘飞机到阿姨家度假。结果由于机场的原因作者登错了飞机,到了作者梦寐以求的地方,作者享受了一次免费的旅行。故用标题A Lucky Mistake。故A正确。
全部回答
哦,回答的不错
我要举报
如以上问答信息为低俗、色情、不良、暴力、侵权、涉及违法等信息,可以点下面链接进行举报!
大家都在看
《给父亲的一封信》八百字作文提纲。
甘草如何打成粉末
我想知道我手机为什么变成这样?要怎么才能哦
机房精密配电柜厂家都有哪些?有一个叫精E还
如何在VPS上安装ROS
《哦,香雪》续写十年后
从一号线到广兰路要转几次地铁
请仿写一首歌颂母亲的小诗。
谁动了我的奶酪这本书英文版有多少页?
只用口红和粉饼怎样化出好看的妆
求大神帮忙翻译一下,Think back those days
美剧整容室直接看的百度云
夏季高温易生内火 夏季的清火蔬菜有哪些
华润红橡世家怎么样?好不好?值不值得买?
已知函数f(x+1)=3x+2,则f(x)的解析式是_
推荐资讯
吴红民申论怎么样
Mr.Readisthepersonto___________youshouldwr
御龙在天疲劳满的时间刷怪没疲劳做任务是不是
图片上的是哪个品种的猫,急需求解
dnf魔神破招问题
求last cross光冈昌美的lrc歌词
我在露天煤矿开后八轮,让另外一辆后八轮伤着
打电话,听筒有杂音!
中国铁路 火车Z90 02车089号,是靠窗的还是靠
用六个字来形容舞蹈美的诗句
3岁零9个月的小孩吃蒸的蛋花后,过会儿可不可
家里出现很多背上有两条黑线的虫子是什么虫子
正方形一边上任一点到这个正方形两条对角线的
阴历怎么看 ?