Kate: I like running very much. It’s good exercise. My parents both like running, too. We usually get up early in the morning and run together. It is good for one's legs, heart and lungs. It helps one to have a strong body. Mum says that she should thank running because it helps her to get thinner. Running is fun. It can make one happy. There are many different ways for one to run. One can run in a school or in a park. One can join a running club to run and make new friends, too.
Chen Feng: I like ball games, like football, basketball and tennis. And basketball is my favorite. I often play basketball with my friends on Sunday mornings when we are free and the weather is nice. I joined my school team last year. And I can play it very well now. There is going to be a basketball game between No. 1 Middle School and our school in our school next Saturday. Many students are going to cheer us on. Our teacher says that she will buy some presents for us if we win. I hope we can win the game.
【小题1】Kate and his parents usually together in the morning.A.leave homeB.runC.play gamesD.have breakfast【小题2】Kate's mother thinks that .A.running is coolB.Kate dislikes runningC.running is as popular as swimmingD.running makes her get thinner【小题3】Chen Feng .A.likes football bestB.hopes to win the football gameC.is a member of the school basketball teamD.plays basketball with his friends on the mornings of weekdays【小题4】Chen Feng's teacher is going to if Chen Feng's team wins the game.A.tell them a storyB.buy some presents for themC.sing a song for themD.cook delicious food for them【小题5】Both Chen Feng and Kate .A.like sports B.want to make new friendsC.like ball gamesD.are middle school teachersB
Kate: I like running very much. It’s good exercise. My parents both like running, too. We
答案:2 悬赏:10 手机版
解决时间 2021-12-28 18:10
- 提问者网友:欲劫无渡
- 2021-12-27 21:14
最佳答案
- 五星知识达人网友:春色三分
- 2022-01-22 06:53
(答案→)B 解析:这篇文章讲述了凯特喜欢跑步,每天早上她都和她的爸爸妈妈一起跑步,陈峰喜欢足球,篮球和网球,他去年加入了篮球队,下周六他们将有一场篮球赛,他希望能赢得比赛。【小题1】细节题。根据文章My parents both like running, too. We usually get up early in the morning and run together.可知,凯特和她的爸爸妈妈经常早上在一起跑步。故选B【小题2】细节题。根据文章Mum says that she should thank running because it helps her to get thinner.可知,凯特的妈妈认为跑步使她变得苗条。故选D【小题3】细节题。根据文章可知,陈峰喜欢足球,篮球和网球,如果周日的早晨天气很好,他们有空的话,就会打篮球,他去年加入了篮球队,下周六他们将有一场篮球赛,他希望能赢。故选C【小题4】细节题。根据文章Our teacher says that she will buy some presents for us if we win.可知,如果陈峰的篮球队赢得了比赛,老师会买一些礼物送给他们。故选B【小题5】细节题。根据文章可知,凯特和陈峰都喜欢运动。故选A
全部回答
- 1楼网友:归鹤鸣
- 2022-01-22 08:23
就是这个解释
我要举报
如以上问答信息为低俗、色情、不良、暴力、侵权、涉及违法等信息,可以点下面链接进行举报!
大家都在看
推荐资讯
正方形一边上任一点到这个正方形两条对角线的 |
阴历怎么看 ? |